De Kronenschool is een nieuw initiatief in Utrecht voor basisschoolleerlingen die door corona minder onderwijstijd hebben gehad en daardoor meer onderwijs kunnen gebruiken. Kinderen van groep 3 t/m 8 wordt de kans gegeven om met extra onderwijstijd buiten de setting van school hun niveau te herstellen. Het onderwijs dat ze krijgen zal geen traditionele les zijn, maar leerlingen worden op een speelse wijze, met leuke werkvormen verder gebracht in hun ontwikkeling.

Aanmelding

Heb je interesse om je kind aan te melden? Doe dit dan via de basisschool van je kind. Zo kunnen we direct met de scholen communiceren over de te behalen leerdoelen en ons programma daarop aanpassen.

De school kan een mail sturen naar info@dekronenschool.nl. Wij reageren doorgaans binnen een week.

Wat kan ik verwachten?

Vorig jaar hebben wij dit project in de zomervakantie gehouden, onder de noemer ‘de zomerschool’. In de video hieronder zie je hoe we dit toen hebben aangepakt.